Garantujemo tačnost sorti naših sadnica!

Tačnost sorti sadnicaTačnost sorti znači da ćete kod nas dobiti tačno onu sadnicu koju ste želeli i naručili. Da ne kažemo da baš radimo bez greške, bićemo neskromni i neiskreni, ali trudimo se da greške svedemo na minimum što nam, za sada, polazi za rukom na šta smo posebno ponosni!

Ukoliko želite i platili ste određenu sadnicu, smatramo da smo dužni i da Vam je upravo takvu isporučimo. Smatramo da greške nisu dozvoljene. Iskreno se trudimo da ih ne bude. Više puta proveravamo tačnost sorti pre nego Vam sadnice voća ili sadnice loze pošaljemo. Ne želimo da tek za nekoliko godina, kada sadnica poraste, shvatite da to nije ono što ste platili ili bili uvereni da ste posadili. Polazimo od sebe, ni mi ne bismo voleli da nam se takve stvari dešavaju. Zato smo pažljivi prema svakom kupcu, bio veliki ili mali i prema svakoj narudžbini.

Još danas možete kontaktirati nekoga iz našeg Rasadnika na telefon: 062 81 74 188 i informisati se o sortama sadnica koje Vas zanimaju, o uslovima prodaje, cenama ili nam jednostavno možete dati neku svoju sugestiju. Možete nam pisati i na našu e-mail adresu, odgovorićemo Vam u najkraćem roku. Možete nas i posetiti u našem Rasadniku, sami biste se uverili i videli kako mi to radimo, to bi nam bila posebna čast i zadovoljstvo jer se imamo čime pohvaliti.