Prodaja sadnica po povoljnim cenama je za nas imperativ!

Prodaja sadnica po povoljnim cenamaProdaja sadnica uz popust proporcionalan količini – veći POPUST za kupovinu većih količina sadnica!

Nemojte plaćati skupo, javite nam se da se dogovorimo oko cene.

Rasadnik Fruit Co. Milovanović uvek brine o svojim mušterijama i zato ćete kod nas sadnice uvek dobiti po veoma povoljnim cenama i uslovima prodaje.

Bez obzira da li se profesionalno bavite voćarstvom ili su Vam potrebne voćne sadnice da proširite postojeću proizvodnju, ili ste čak početnik u svemu tome i prvi put formira svoj voćnjak, ili Vam je potrebna pojedinačna sadnica za Vaš maleni vrt, kod nas ćete pronaći sve što Vam je potrebno. Naša ponuda sadnica zadovoljiće svaku potrebu, i one koji žele da svoj plac obogate nekom novom sortom voća i uživaju u njemu i ukusnim plodovima koje sadnica daje, ali će zadovoljiti i profesionalne proizvođače voća i grožđa ili vina.

Prodaja sadnica se vrši za prolećnu ili jesenju sadnju. Jesenjoj sadnji uvek dajemo prednost, ali ukoliko niste formirali voćnjak u jesen, nećete pogrešiti ni ako to uradite u proleće. Prodaja sadnica se vrši direktno, nemamo posrednike, jer smo mi proizvođači istih. Naručivanje možete izvršiti ako okrenete naš broj telefona ili nas kontaktirate na Viber: 062 81 74 188 ili ukoliko nas kontaktirate e-mailom. Trudićemo se da odgovorimo na svaki Vaš zahtev u najkraćem mogućem roku.

Prodaja sadnica može biti i ugovorena, tada ostvarujete najbolju cenu sadnica.

Za naručivanje većih količina sadnog materijala tu smo da Vam odobrimo i DODATNI POPUST. Sto je narucena kolicina sadnica veća, veći je i popust koji ćemo Vam dati. Takođe, veće količine sadnica dostavljamo POTPUNO BESPLATNO, na Vašu kućnu adresu čime ostvarujete dodatnu uštedu.

Ukoliko Vas zanima prodaja sadnica i za to se možemo dogovoriti, Vaše je samo da nas kontaktirate, otvoreni smo za svaki vid dogovora.

Našu ponudu uvećavamo iz godine u godinu, pratimo aktuelne trendove, ali uvek vodimo računa pre svega o očuvanju kvaliteta sadnog materijala!