Sadni materijal smo mi proizveli!

Sadni materijal iz sopstvenih zasadaSadni materijal koji Vam nudimo je iz naših sopstvenih zasada! Sve sadnice koje nudimo, kako sadnice voća, tako i lozne sadnice potiču iz naših sopstvenih zasada.

Zašto je to za Vas bitno?

Mi znamo šta Vam prodajemo, mi smo to proizveli, i zato možemo da Vam garantujemo da je naš sadni materijal visoko kvalitetan, čist, bezvirusan i da se prima u 99% slučajeva! Garantujemo Vam i tačnost sorti. Vi morate da budete sigurni da ste dobili sorte koje ste i tražili. Kontaktirajte nas i informišite se o ponudi voćnih sadnica ili loznih kalemova još danas!

Dugogodišnje iskustvo koje se prenosi sa generacije na generaciju, velika posvećenost poslu i zadovoljni kupci omogućavaju nam povoljne uslove za dalji razvoj i usavršavanje. Za nas je to od izuzetne važnosti.  Zašto? Zato što želimo da od nas odete zadovoljni, da nas preporučite, a pre svega da budućim generacijama ostavite kvalitetan voćnjak.

U današnje vreme kada je konkurencija velika i oštra, a tehnika i tehnologija proizvodnje se stalno menjaju i usavršavaju, mi moramo da pratimo te trendove. Samo najbolji mogu opstati, toga smo svesni svi u Rasadniku. Mi smo izabrali da se od konkurencije izdvojimo tako što ćemo Vam prodati kvalitetan sadni materijal i pružiti Vam kvalitnu uslugu, Vi ćete biti zadovoljni, a mi ćemo se na taj način izdvojiti od konkurencije. Zato stalno radimo na unapređenju kvaliteta i proširenju asortimana kada je u pitanju naš sadni materijal i naše znanje.